Duomenys kaupiami ir saugomi juridinių asmenų registre, kodas 190396618

ES projektas
X
Apklausos

Kaip vertinate mūsų paslaugas?

Rodyti rezultatus

Kraunasi ... Kraunasi ...
Steigėjas
marijampoles-savivaldybe-255x164
Spalio 6 -ąją Patašinės UDC „Obuoliukų“ grupės ugdytiniai su auklėtoja Rimute Jeskevičiene apsilankė bibliotekoje, kur apžiūrėjo spalio pradžioje parengtą šios grupės auklėtinės Miglės Aurylaitės darbelių parodą „Pirmieji žingsniai į kūrybos pasaulį“.
Vaikučiai buvo supažindinti ir su parodų lentynoje eksponuojamais mielais Miglės piešinukais, ir su bibliotekoje išsaugotais darbeliais, kuriuos ši darželinukė prieš keletą metų padovanojo bibliotekininkei.
Mažiesiems labai patiko grupės draugės kūryba, bet paraginti surengti savo piešinių parodas, daugelis tylėjo, o kai kurie sakė, jog geriau skaitys knygas, nes taip gražiai piešti, kaip Miglė, nemokėtų. Parodos autorei už surengtą parodą buvo įteikta bibliotekos Padėka. Šauniajai dailininkei padovanotas piešimo sąsiuvinis ir didelis šokoladas. Grupės draugai ir auklėtoja taip pat pasveikino Miglę ir padovanojo jai tapybai skirtus dažus.
Auklėtoja ir grupės draugai įrašė linkėjimus į specialų sąsiuvinuką – „Linkėjimai Miglei“.
Dar kartą dėkojame Miglei už spalvingą parodėlę, mažiesiems draugams – „Obuoliukams“ ir jų auklėtojai Rimutei – už geras emocijas, šypsenas, klegesį bei nuoširdumą.
Už nuotraukas – kaip visada, AČIŪ fotografei, Patašinės UDC vaikų darželio „Obuoliukų“ grupės fanei – Rimutei Spūdienei.
Teksto autorė-  Ilona Jančaitienė Originalaus įrašo nuoroda